Acıyıp Kucak Açtığımız Düzensiz Göçmenler Memleketimizin İçine Ettiler

Afganistan uyruklu oldukları ve yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen bu kişilerin üst aramasında 2 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Kaçaklara ait bir çantada da 2 kilogram uyuşturucu bulundu.

Acıyıp Kucak Açtığımız Düzensiz Göçmenler Memleketimizin İçine Ettiler
26 Eylül 2018 - 17:59

Düzensiz Göçmenler Yaranlar, Şehitler Diyarı Çankırı'mızı Kötülüyorlar

 

Aman Dikkat!

 

Uyuşturucu, Sahte Para, Sahte Altınla Çankırı’ya Kök Saldılar…

 

Olay 1

 

Çankırı'da 36 Düzensiz Göçmen Yakalandı

 

Kafile ve eşyalar Emniyet Müdürlüğüne getirilerek burada incelemelerin devam ettiği sırada otogarda görevli polis memuru 155'i arayarak kafilenin alındığı yerde bir çanta daha olduğunu belirtti. Bunun üzerine narkotik ekipleri ve asayiş ekipleri yine olay yerine intikal etti.

 

Afganistan uyruklu oldukları ve yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen bu kişilerin üst aramasında 2 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Kaçaklara ait bir çantada da 2 kilogram uyuşturucu bulundu.

 

Çankırı’da 36 düzensiz göçmen yakalandı, taşıdıkları çantalarda 4 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

 

Otogar yakınlarında çok sayıda yabancı uyruklunun bulunduğu ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Van’dan gelen bir aracın 36 Afganistan uyrukluyu bu bölgede indirdiğini belirledi.

 

Belgeleri incelenmek üzere İl Göç İdaresine götürülmek istenen kişilerce taşınan çanta içinde 2 kilogram esrar ele geçirildi.

 

Yabancı Uyruklular, Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

 

Otogar polisinin, yakalanan düzensiz göçmenlere ait bir çantanın daha bulunduğunu bildirmesi üzerine yapılan incelemede çantada 2 kilogram esrar daha ele geçirildi.

 

Olay 2

 

Çankırı İl Merkezinde Piyasaya Sahte Para Süren Ve Sahte Belgelerle Yakalanan Afgan Uyruklu Şahıs Yakalandı

 

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre; Afgan uyruklu 2000 doğumlu İ.A., adlı şüphelinin Abdulhalik Renda Mahallesi, Bayramlar Sokakta tuvaleti işleten görevliye sahte 50 TL banknot verdiği, şahsın yakalandığı, şahsın ülkeye kaçak yollarla girdiği, üzerinde sahte olduğu değerlendirilen belgenin de bulunduğu, şahıs ile ilgili tahkikatın başlatıldığı bildirilmiştir.

 

Çankırı uyuma şehrine sahip çık. Başka söze hacet yok dostlar.

Bu haber 8037 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Hasan Harput
    5 yıl önce
    İlimizde zehir tacirlerine göz açtırmayan İl Emniyet Müdürümüz Sadettin Beye ve ekibine bir Çankırılı olarak şükranlarımızı sunuyor başarılarının devamını diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
  • çankırılı
    5 yıl önce
    Acıdık devletin milletin parasını çocuklarımızın geleceğini bunlara harcadık. Burası yol geçen hanımı. Devletin acilen bu sorunu çözmesi lazım. Yoksa ilerde çok daha fazla sorunlar çıkar. Kendi topraklarını savunmayan pkk ya bırakıp kaçan bize acır mı sizce?
  • melih
    5 yıl önce
    Resmi rakamlara göre Türkiye de yaşıyan mülteci sayısı:3,555,464 (Suriye); 169.000 (Afganistan); 142.000 (Irak); 36.000 (İran); 5.000 (Somali) (2018) dünya düzeni malesef hiç iyi yere gitmiyor bunun yarısı kadarda Avrupa ülkelerinde var Suriyede kalanlarda kış gelirken mülteci cadirlarında kalıyor.
  • mustafa arslan
    5 yıl önce
    Mustafa bey, atalarımız zamanında çok güzel söylemiş. acıma yetime, döner koyar gözüne diye. Sizde güzel yorumlamışsınız..