AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu Çankırı'ya Yapılan Hizmetleri Değerlendirdi

Çivitcioğlu, kentteki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, Çankırı'ya hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu Çankırı'ya Yapılan Hizmetleri Değerlendirdi
13 Aralık 2019 - 23:31

Çivitcioğlu, "İddiaların ispat edilmesi durumunda milletvekilliğini bırakacağını söyledi."

 

Adalet Ve Kalkınma Partisi Milletvekili Salim Çivitcioğlu, "Hakkında asılsız, haber yapan site sahibi hakkında da hukuki süreci başlattığını, yakasını bırakmayacağını vurguladı.

 

Adalet Ve Kalkınma Partisi Salim Çivitcioğlu, 24 Haziran seçimlerinin ardından bugüne kadar Çankırı'ya yapılan hizmetleri değerlendirdi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, İl Başkanı Abdulkadir Çelik, İlçe Başkanı Bahri Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık ve teşkilat üyeleri ile beraber Çankırı temsilcisi olan Ulusal basın, yerel basın ve bazı İnternet Medya sahiplerinin güzide temsilcileri ile bir araya gelerek şehrimizde yapılan, takip edilen ve devam etmekte olan çalışmaları paylaştılar, sorularımızı cevaplandılar.

 

Çivitcioğlu, kentteki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, Çankırı'ya hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.

 

İl merkezi ve ilçelerde yapılan yatırımları anlatan Çivitcioğlu, "Gücümüz yettiğince, aklımız erdiğince gidilmesi gereken noktada, 'Benim burada ne işim var' düşüncesine sahip değiliz. Ben Çankırı için sabah, öğlen, akşam giderim. Halkımız bize bunun için oy verdi. Ben Çankırı için ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar gayretimin hepsini sarf ederim." ifadesini kullandı.

 

Hiçbir belediyeyi birbirinden ayırma lüksleri bulunmadığını vurgulayan Çivitcioğlu, oy verenin de vermeyenin de milletvekili olduklarını kaydetti.

 

Bir gazetecinin, bazı internet sitelerinde yer alan hakkındaki iddialarla ilgili sorusu üzerine Çivitcioğlu, konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını, iddiaların ispat edilmesi durumunda milletvekilliğini bırakacağını söyledi.

 

Not: Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’na gündemi meşgul eden ve kendisi hakkında çıkan haberler ile ilgili tüm soruları sorduk. Haberleri ayrı bir sayfada yayınlamaya devam ederek kamuoyu ile paylaşacağız.

 

 

 

 

 

Bu haber 2993 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum