Ata'ya Saygı Duruşunda Çankırı'da Günün En Güzel Görüntüsü

Başyayla "Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıl dönümündeki bayram coşkusunu Atamız huzurunda Beş dakikalık saygı duruşuyla taçlandırdı."

Ata'ya Saygı Duruşunda Çankırı'da Günün En Güzel Görüntüsü
30 Ekim 2018 - 00:01

Yok, Böyle Bir Sevgi

 

Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Değerlerini Unutturmak İsteyenlere İnat Anıt Alanında 5 Dakikalık Saygı Duruşunda Bulundu!

 

Çankırı kültürünü geçmişten geleceğe taşıyan ağabeyimiz, Sayın Bahri Başyayla Türkiye’de bir ilke imza attı.

 

Şehrimiz eşraflarından, Cumhuriyet sevdalısı, yaranlar ve şehitler diyarı Çankırı’nın emekli, memurlarımızdan, çefekar, fedekar, kadirşinas karizma insanı Bahri Başyayla Cumhuriyetin 95. Yıldönümünde Anıt alanında Beş (5) dakika saygı duruşunda bulundu.

 

1947 Çankırı doğumlu ağabeyimiz Başyayla, Türkiye bir ilke imza atarak, “Cumhuriyetin temelinde insan var, Cumhuriyetin temelinde özgürlük var, Cumhuriyetin temelinde mücadele var.” Dedi.

 

Başyayla "Bundan sonra her bayramda anıt alanında Beş (5) dakika saygı duruşu geleneğimi sürdüreceğim, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini unutturmak isteyen, özgürlük, demokrasi ve Cumhuriyet düşmanlarına inat Cumhuriyet ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkacağım." Dedi.

 

71 yaşında ki bu ağabeyimizin çocuk, genç ve diğer insanlara örnek olma gayretinde bulunması ayakta alkışlandı. Çankırılı hemşehrimiz Bahri Başyayla’nın bu duyarlılığı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıl dönümündeki bayram coşkusuyla Anıt alanında cesur ve dik duruşuyla birlikte gerçekleştirdiği Beş dakikalık saygı duruşunda bulunması bölgeden geçenlerce takdirle karşılandı. Türk milleti olarak bu duyarlılığı herkesin içinde hissetmesi gerektiği inancında olup, bu güzel davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyoruz."

 

 

 

 

 

 

Bu haber 4848 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum