Çankırı'da İlk Karneyi Hafize Gül Karakuş aldı!

Güneş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Sinan Eken ve İngilizce Öğretmeni Esra Harman, haftanın üç günü Hafize Gül karakuş’un evine giderek okuma yazma eğitimi vermektedir.

Çankırı'da İlk Karneyi Hafize Gül Karakuş aldı!
21 Ocak 2019 - 21:38

Hafize Gül Karakuş, karnesini İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı.

 

Güneş İlkokulu öğrencisi Hafize Gül Karakuş, sağlık problemleri nedeni ile okulunda zorunlu eğitime devam edemediğinden dolayı evde eğitim hizmeti almaktadır. Güneş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Sinan Eken ve İngilizce Öğretmeni Esra Harman, haftanın üç günü Hafize Gül karakuş’un evine giderek okuma yazma eğitimi vermektedir.

 

Milyonlarca öğrencinin okullarında karne alacağı zamanı heyecanla beklerken, Hafize Gül Karakuş ise karnesini kendi evinde İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı. Hafize Gül Karakuş’un evdeki karne törenine Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi Çağlayan, Güneş İlkokulu Müdürü Muzaffer Derelli, Müdür Yardımcısı Satılmış Demir, Sınıf Öğretmeni Sinan Eken ve Hafize Gül’ün annesi ve babası katıldı.

 

Hafize Gül ve ailesinin bu anlamlı günde yaşadıkları heyecan ve mutluluk ziyaretçileri de çok duygulandırdı. Çok anlamlı bir günde karnesini ve karne hediyesini alan Hafize Gülde yapılan ziyaretten dolayı çok sevindi.

 

Konu ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk: ‘Zorunlu eğitim çağında olan ancak sağlık problemleri nedeni ile örgün eğitimine devam edemeyen öğrencilerimize evde eğitim hizmeti sunulmaktadır. İlimizde evde eğitim hizmetinden 2018-2019 eğitim öğretim yılında 15 öğrenci il merkezinde, 4 öğrencimiz de ilçelerimiz de olmak üzere il genelinde toplam 19 öğrencimiz yararlanmaktadır. Bu özel günde bizler de bu hizmetten faydalanan sevgili öğrencimiz Hafize Gül’ü evinde ziyaret ederek karnesini vermek istedik. Evde eğitim hizmetinden faydalanan değerli öğrencilerimize başarılar diler, öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek veren ve destek olan tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize, çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil dönemi yaşanmasını temenni ediyorum.’ dedi.

 

Hafize Gül’ün ailesi de evde eğitim hizmetinden çok memnun olduklarını, Hafize Gül’ün öğretmenleri ile çok iyi bir uyum sağladığını, öğretmenlerini ve eğitimi çok sevdiğini ve evde eğitimin devam etmesini istediklerini belirterek böyle bir hizmetten dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 5754 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum