Çankırı'daki Karabüklüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Muhammet Kurt Seçildi

Önceki Başkan Ramazan Bodurlar Dernek Başkanlığını Muhammet Kurt’a Devretti.

Çankırı'daki Karabüklüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Muhammet Kurt Seçildi
23 Ocak 2019 - 21:02 - Güncelleme: 23 Ocak 2019 - 21:45

Olağan Genel Kurul Toplantısı Dernek üyelerinin tamamına yakınının katılımıyla yapıldı. Yeterli çoğunluğun görülmesi üzerine toplantıya geçildi.

 

Proğram Saygı duruşu ve İstikla Marşımızın hep birlikte söylenmesiyle başladı.

 

Çankırı'daki Karabük'lüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinde Yeni Yönetim Kurulu Oluşturuldu.

 

Önceki Başkan Ramazan Bodurlar Dernek Başkanlığını Muhammet Kurt’a Devretti

 

Çankırı’daki Karabüklüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısını 20 Ocak 2019 Pazar günü saat 13:00’da gerçekleşti, Başkanlığına Muhammet Kurt getirildi.

 

 

20 Ocak 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul eski Türk Telekom Müdürü Hasan Özata’nın Divan Başkanlığında gerçekleşti. Divan Başkan Vekilliğine İsmail Hakkı Başyiğit üstlenirken, Katip üyeliği Fahri Büyüközkök üstlendi.

 

Olağan Genel Kurul toplantısı Dernek tüzüğünde belli edilen zamanda Paşabeyoğlu İş Merkezi’ndeki dernek binasında 15 Ocak 2017 Pazar günü saat14:00’de yapıldı.

 

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Gelir Gider Bütçesi bir önceki dernek Başkanı Ramazan Bodurlar tarafından okundu.

 

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Oy birliğiyle kabul edilen görev dağılımı aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

 

Başkan: Muhammet Kurt

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Hayrullah Yerlikaya, Yasin Başkaya, Ekrem Kirenli, Nevzat Sezer, Fatih Kurt, Uğur Gölge

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Sadık Ak, Ahmet Yıldız, İsmail Kabullar, Sedat Öztürk, Fikri Sezer, Ahmet Başkaya, Bayram Aksa

 

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: İsmail Hakkı Başyiğit, Fahri Büyüközkök, Dursun Ayan

 

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Dursun Belen, Ramazan Bodurlar, Fahri Güney

 

Bir önceki Başkan Ramazan Bodurlar konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Büyüklerime ve küçüklerime, yönetim, denetim ve disiplin kurullarına seçilip beraber görev yaptığımız arkadaşlarımıza, kuruluşundan bu güne kadar yönetimlerde görev alıp bu yönetimde de görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar, vefat eden dernek yöneticilerimize Allah’tan rahmet diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim, saygılarımı sunarım” dedi.

 

Başkanlığa seçilen Muhammet Kurt ise, “Bugüne kadar derneğe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bizde yeni yönetim kurulu olarak bu bayrak yarışında tüm enerjimizi harcayacağız. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz Çankırı’da bu güne kadar Karabüklüler olarak bölgeselcilik yapılmamıştır, bundan sonrada yapılmayacaktır” dedi.

 

Kurt “Karabüklüler Derneğini Çankırı’da yaşatmak, sahip çıkmak hepimizin meselesi olmalıdır. Derneğimizi destekleyelim. Her türlü etkinlik kalabalıkla oluyor. Karabük Çankırı, Çankırı’da Karabük olmalıdır.” diyerek konuşmasına son verdi.

 

Gündemin 6. maddesi gereği; dilek ve temennilere geçildi. Söz olan üyeler görüş ve fikirlerini açıkladılar. Çankırı'daki Karabük'lüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinde verilen ikramlarla toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber 3600 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum