Çankırı Eski Milletvekili Arif Tosyalıoğu Hayatını Kaybetti

14,15 ve 16 dönem Çankırı Eski Milletvekili, Ilgaz Eski Belediye Başkanı Arif Tosyalıoğlu 14.10.2019 Pazartesi günü sabah saatlerinde hayata gözlerini kapattı.

Çankırı Eski Milletvekili Arif Tosyalıoğu Hayatını Kaybetti
14 Ekim 2019 - 11:18 - Güncelleme: 14 Ekim 2019 - 12:21

Tosyalıoğu Ailesinin Acı Günü

 

"innalillah ve innaileyhi raciun biz Allah'tan geldik dönüşümüz yine onadır" Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, rabbim yakınlarına ve geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan eylesin.

 

Şehrimiz eşraflarından, Ilgaz ilçe sakinlerimizden, Çankırı Küçük Sanayi sitesi yedek parça parakende satış mağazası esnaflarımızdan Arif Hikmet ve Mustafa Toyalıoğlu’nun dedeleri, merhum Yakup Tosyalıoğlu’nun babası 14,15 ve 16 dönem Çankırı Eski Milletvekili, Ilgaz Eski Belediye Başkanı Arif Tosyalıoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Torun Arif Hikmet ve Mustafa Toyalıoğlu ile yaptığımız telefon görüşmesi sonucu merhum Arif Tosyalıoğlu’nun cenaze merasimi ile bilgileri ailenin alacakları kararlar doğrultusunda açıklayabilecekleri bilgilerini edinebildik.

 

Son Dakika Bilgi

 

Cenaze 15.10.2019 Salı günü (yarın) TBMM'sinde yapılacak törenin ardından Öğlen namazına müteakiben Ankara Karşıya camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka aile mezarlığına defnedilecektir. Kamuoyuna duyurulur.

 

Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet osun. Amin.

 

 

 

Bu haber 5755 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum