Çankırı'yı Gecekondu Semtlerinde Bulunan Varoşlar Mahallesine Çevirdiler (Özel Haber)

Çankırı’da caddeyi Demiryolu traversi ile ortasından bölüp kişiye özel otopark yapan ve ona göz yuman yetkililer kınanıyor.

Çankırı'yı Gecekondu Semtlerinde Bulunan Varoşlar Mahallesine Çevirdiler (Özel Haber)
06 Ağustos 2018 - 06:05 - Güncelleme: 06 Ağustos 2018 - 08:25

Çankırı’dan Rezil Görüntüler

 

Çankırı’daki vurdumduymazlık hem ruhumuzu, hem de sağlığımızı bozuyor. Yaşam alanlarımızın acilen temizlenmesi için acil önlem alınması şarttır.

 

Çankırı’yı Yol Geçen Hanına Çevirenleri Kınıyoruz!

 

Travers demir ve betonlarıyla şehrin göbeğinde hem de Güneş Okulu karşısında caddeyi ikiye böldüler, vatandaş ve diğer sürücüler mağdur.

 

Çankırı’da caddeyi Demiryolu traversi ile ortasından bölüp kişiye özel otopark yapan ve ona göz yuman Siyasileri, Parti İl ve İlçe Başkanlarını, Belediye Başkanlarını, Belediye Melis Üyeleri, İl genel Meclis üyeleri ile, bu memleketin ekmeğini yiyip, suyunu içerek, gözümüzün içine baka baka insanımızın hayalleri ve sevdası için gerekenleri yapmayanları, sorumlu gibi gözüküp de sorumsuzca davrananları, yaranlar ve şehitler diyarı Çankırı’mızı kıyıda köşede kalmış, kenara itilmiş, ötelenmiş ve ötekileştirilmiş bir ilçe ve köy görünümüne sokan her kim olursa olsun yetkisiz ve etkisiz yetkilileri artık Çankırı’da istemiyoruz.

 

Örnek verecek olursak Güneş Okulu karşısındaki uygulamaya göz yumanlara halktan tepki var.

 

Çankırı’dan başka hangi şehrin göbeğinde caddeyi demiryolu traversi ile ortasından bölüp kişiye özel otopark yapan vilayet var gösterebilirmisiniz?

 

Yol ortasına konulan ayırıcı demiryolu traversi yüzünden büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, tek gidiş olan yolun ortasına ayırıcı bariyer konması yüzünden söz konusu yolu kullanacak olan ambulans, itfaiye ve polis araçlarının trafik yoğunluğunu aşamayacaklarından da endişe ettiğimizi söylemeden geçemeyeceğiz.

 

Trafik yoğunluğundan uzun süredir şikâyetçi olan bölge halkı ve Çankırı’ya şehir dışından gelen yerli yabancı ziyaretçiler gördükleri manzara karşısında; “Çankırı Belediyesi’nin, Valiliğin, İl Emniyet Müdürlüğünün bazı uygulamalarının hayatlarını daha da zorlaştırdığını söylediler.”

 

Böyle Bir Yol Uygulaması Yok. Lütfen Mantıklı İşler Yapın!

 

Vurdumduymaz yöneticililerin ilgisizliğinden bıktık, usandık. Büyük sıkıntı ve mağduriyet yaşatan yetkililerin bu sorunu çözmesini istiyoruz. Şehrin göbeğinde hem de ana cadde de demiryolu traversinin ne işi var?

 

Araç sürücüsü şoförlerimizin göstermiş olduğu saygıyı da düşünecek olursak bu rezilliğin tüm yetkilileri etkileyeceğini düşünmüyorum O yolun tek yön olmasından dolayı, o yola girip çıkamayanların, çıkıp ta giremeyenlerin isyanına dönüşmesi bizi bu özel haber yapmamıza sürükledi. Giriş çıkışları ya tamamen kapandın, yada söz konusu yolu gerçek sahiplerine verin. Caddeyi ikiye bölün, vatandaşı mağdur edin. Kimin arsasını kime veriyorsunuz? Özelliklede kaldırın o çirkin taşları yolun ortasından, yola çeki düzen verin.

 

İl Trafik Komisyonu kararı var mı yok mu onu da araştırmak lazım!

 

İl Trafik Komisyonu kararını uygulamaya koymuş olsanız da tarih sizleri nasıl yazacak bilmiyorum. Ama benim gibi aklı selim insanlar kulağınızı bol bol çınlatacaktır. Kuru kuruya muhabbet yapıyorsunuz, Çankırı ve insanları ile dalga geçiyorsunuz.

 

Önünüzde, Önümüzde Bir Belediye Seçimi Daha Var!

 

Admin olarak “Bende dahil her kes işini adam gibi ve dürüstçe yapacak. Sizin yaptığınız hem memleketi, hem de insanları ikiye bölmek oldu.” Unutmayınız ki işiniz halkınan. Bu halkı yeteri kadar küsdürdünüz, kırdınız üzdünüz, hep yandaş rolünü oynadınız. Bizden hatırlatması. Yok, öyle üç kuruşa beş köfte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ay şu işe bakarmısınız. Birde levha asmışlar. Kim astı, kim astırdı ki bu levhayı buraya acaba?

Bu haber 14058 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 8 Yorum
  • sadi
    5 yıl önce
    Allahını seven gitsin dedeler köprüsü-büyük otel arası eski ucube çadırların olduğu yoldaki çalışmalara bir baksın. şaka değil gerçekten bakın. o yola girişlere yapılan çıkıntılar yüzünden 2 araç yanyana aynı anda yola giremiyor. lütfen buna bir çare bulun. o girişlerdeki deve hörgücü gibi çıkıntılara ya biraz daha genişletin yada kaldırın kardeşim. kaç sefer kucaklama taşından gelip köprüden önce sağa dönerken karşıdan gelen arabayla burun buruna geldim. 2 araba sığmıyor, nasıl yol yapıyprsunuz. bir de gecenin karanlığından tam yolun orta kısmında sağdaki apartmanların önüne bir kaldırım yapmışsınız bilmeyen kaldırıma çıkar. lütfen artık saçmalamayın, bilmiyorsanız bir şehir plancısı bulun yardım alın, bu memleket deneme tahtası değil.
  • Ahmet erdogan
    5 yıl önce
    Biraz argo olacak ama; Sıçtilar memleketin içerisine.
  • burak çelik
    5 yıl önce
    Kimse şunu beyninden çıkarmasın. Çankırı her zaman üvey evlat idi ve üvey evlat kalmaya devam edecek. Siyasiler burayı çantada keklik görüyor ceket assak 2 vekil çıkar mantığındalar ki öylede oldu. 5 yılda da gram proje hayata geçmeyecek çünkü daha emliyet binasını yeni hükümet konağını 8 yıldır bitiremediler hele hastane mevzusu içler acısı iyiki başka şehirdeyim çünkü kahrolurdum hem en çok oy veren il ol, hem hiç hizmet alamayan il. Durmak yok yola devam Çankırım.
  • Rmzn18
    5 yıl önce
    Çankırı 'nın birçok yerinde bu görüntüler var.bircok yerde dükkanların önleri dükkan sahipleri tarafından parsellenmis durumda.yolun ortasına araba parkedip gezmeye giden çok kişi var Şehrin büyümesi gelişmesi sadece bina sayısının artması ile ilgili değildir.insanlarin kültür seviyesi çok düşük.
  • Yalçın semetçi
    5 yıl önce
    Çankırının yüzde yetmisi razı ögledegilmi kardeşler hangi kadırga ya şikayet ediyonuz?
  • Helal
    5 yıl önce
    Helal sana Mustafa abi eskiden deli Dumrul hikayesini masal zandederdim ama gerçekmiş kapat yolu as tabelayı sıkısıysa çek arabayı oraya.
  • vatandaş
    5 yıl önce
    Cezayı polis mi kesiyor vatandaş mı? Anlam veremiyorum. Herkes bir yeri mesken edinmiş hak sahibi gibi gasp ediyor. Her yerin çivisi çıktı. Tabii ki bunlarında çivisi çıktı artık.
  • SİYASETÇİ
    5 yıl önce
    TRAFİK POLİSLERİNİN PASİF OLDUĞU, SİYASETTE CEZAİ İŞLEMLERİN İPTAL EDİLDİĞİ VE ADAM KAYRILMANIN MEŞRU OLDUĞU BİR ŞEHİRDE BU OLAYLAR GAYET KOLAY ARTIK MUSTAFA BEY. BU SUÇ SAYIN VALİ, ÇANKIRI EMNİYET MÜDÜRÜ VE ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANINI BAĞLAMAKTADIR. 3 Ü YANYANA GELİP RADİKAL KARARLAR ALMADIĞI SÜRECE ÇANKIRIDA NE TRAFİK DÜZELİR, NE DE YOLLAR. KURALSIZ BİR ŞEHİR OLDU ÇANKIRI...