Kardan Adam Olur Ama; Sen Ve Sana Benzeyenlerden Adam Olmaz

Çankırı’mız menfaati için yaptığımız özel haberlerimizden rahatsız olan dengesizler www.haberci18.com’a ve site sahibi Mustafa Çelik’e yazılı, sözlü saldırıya başladılar!

Kardan Adam Olur Ama; Sen Ve Sana Benzeyenlerden Adam Olmaz
06 Ocak 2019 - 22:38 - Güncelleme: 06 Ocak 2019 - 23:39

Kardan Adam Olur Ama...

 

Şahsımıza ve haber sitemize saldırıda bulunarak karalama kampanyası başlatan zalimlere özel haber yapma zorunluluğu hasıl olmuştur.

 

Özel Haberlerimizden Rahatsız Olanlar Var!

 

Çankırı’mız menfaati için yaptığımız özel haberlerimizden rahatsız olan dengesizler www.haberci18.com’a ve site sahibi Mustafa Çelik’e yazılı, sözlü saldırıya başladılar!

 

Memlekette “Sağlık, Sendika, STK, Belediye, Emniyet Asayiş, Eğitim, Spor, Vefat, Genel, Güncel Haber Yapmak Suç”

 

Burada yazılmayacak alçakça yorumları da yayınlamayarak okurlarımızın moralini bozmayalım istedik. Ama; belden aşağı vurularak yazılan yorumları da İP adresleri ile birlikte masa üzerimize indirerek resmi şikâyetlerimizde de bulunacağız.

 

Çelik, “Gazetecilik suç değildir ama bir şartla. Doğru, dürüst, tarafsız, belgeli, izinli haberleri yapmak koşuluyla. Bazıları gibi belden aşağıya vurarak değil. Yaptığımız belgeli, özel haberlerimizle rahatsız etmeye devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

 

"Gazetecilik Yapmaktan Vazgeçmeyeceğim"

 

Admin Mustafa Çelik, “Çankırı Basını'nı hak ettiği yere getirmek, Türkiye'nin büyük geleceğinde hakkı, hukuku, adaleti, temiz ve doğru bilgiyi kitlelere yaymak/ulaştırmak şiarımız olacaktır diyerek gerçekleri yazmaktan ve gazetecilik yapmaktan vazgeçmeyeceğini vurguladı:”

 

Şuan bir tanesini yayınlama gerekliliği duyduğumuz salgıranın GBT bilgileri:

 

Ad Soyad: Bahri

 

Tarih: 06-01-2019 19:56

 

E-Mail: Oskaril

 

IP Adresi: 88.234.174.231

 

Nerede ve ne zaman yalan, yanlış haber yaptıysak kendini bilmeyen Utanmaz Ş…sizin yaptığı yoruma bir bakarmısınız.

 

“Sizden temennim yalan haber yapmamanız. Önceki haberlerin bazıları yüce adalet önünde elbet konuşacak.” Demiş sallamanın birisi.

 

Mustafa Çelik Ve Sahibi Olduğu www.haberci18.com İnternet Medyasından Kaçamayacaksınız!

 

Doğru olanı yaptığımda kaybettiğim kim varsa; “yolu açık olsun!” Ama sen varya Bahri bedelini ödeyeceksin bu yazdıklarının. Nedeni seni bulup hesaplaşacağız. Kaçısın yok… Aslında büyüklerim deki "Mustfa bırak şu mikrop kimse kahraman etme, muhatap bile alma dediler" ama ben duramadım, haksız eleştirilerine kafayı taktım. Seni bulacağım ağzının payını vereceğim.

 

-İşte Sana Cevap'ım-

 

Tipinizin gidеri var ama; karakterinizin еdеri yok! Bahri …..

 

Bu satırları iyi oku Bahri Ş….i

 

Bu Memleketin Dar Ve Karanlık Sokaklarıda Var Bunuda Unutma

 

Kardan adam olur ama; senden adam olmaz diyeceğimiz insanların olduğu memleketimizde, ülkemizde, Allah cümlemizi iyilerle karşılaştırsın, ülkeye huzur, halka birlik ve dirlik, dünyaya, Çankırı’mıza barış gelsin, sen ve senin gibilerinin de Allah belasını versin İnşallah.

 

Haksızlık karşısında susarsanız, hakkınızla birliktе şеrеfinizidе kaybеdеrsiniz!

 

Kim Olursanız Olun Karalama Kampanyasına Ve Klavye Delikanlılığınıza İzin Vermeyeceğiz!!!

 

Bunları düşünerek www.haberci18.com olarak bu salmaya cevap verme hakkımız da yok değil. Şahsımı, haber sitemi seversin, sevmezsin ama alçakça klavye delikanlılığı yapamazsın, buna bende izin vermem, Adalet Sarayları da izin vermez, Allah’ta izin vermez sonuç ne olursa olsun.

 

Şahsımızdan, sahibi olduğumuz İnternet Medyamızdan nefret edin hiç gönül koymayız. Ama asılsız iftiralarınıza da, karalama kampanyalarınıza da müsaade etmeyiz.

 

Ben memleketini seven birisiyim, Memleket milliyetçisiyim. Çankırı’nın sorunlarını, ihtiyaçlarını, yapılmayanları sen gibi kazmalara duyurarak özel bir görevim var. Bu para ve pulla ölçülmez... Biz parayla, pasta, börekle, meyve suyuna, bir kilo tatlıya haber yapanlardan değiliz. Ha bu isim ve İP adresi sahtede olarak kullanılmış olabilir. Ne çocuğusun bilmiyoruz ama; Ad Soyad: Bahri ve IP Adresi: 88.234.174.231 olarak yorum yapan seni bulacağım, hem yüce adalet önünde hem de kendi adaletimle gırtlağına basacağım bunu bil yeter. Bir daha da yorum nasıl yapılır öğrenirsin. Olacağını zannetmiyorum ama “Ha bizimde hatamız, yalanımız, yanlışımız varsa bizde bedelini öderiz. Senin şahsımızı yalan haber yapmakla suçlayarak yorum yazmanız  affedilecek yönde değil. Delikanlıysan hangi haberimizi yalan yapmışız çıktıları ile algel görüşelim. Gelemezsen bile iletişim telefonlarım var delikanlıysan, yalanlarımızı ispatlayabilceksen ararsın. Ya usta yanlış yaptın, yalan yazmışsın dersin.

 

"Türkiye'nin tüm vilayetleri marka vilayetlerdir.” Çankırı deyince akan suları durdururum.

 

Bana göre de şehitler, yaranlar diyarı Çankırım farklı bir vilayettir. İhtişamı ile süper olan şehrime can kurban. Yüreğimde kalemim kadar cesur ve korkusuzdur. Çünkü her zaman sen ve sana benzeyenler hariç, yanımda Cenab- Allah’ım Fedakar, Cefekar, Kadirşinas halkım, okurlarım, takipçilerim var.

 

"Biz doğruyu savunmaya, gerçekleri yazmaya devam edeceğiz. Gerçekleri yazmak bizim mesleğimizin sorumluluğu. Onun için bazı kendini bilmezler gazeteciliğimden vazgeçmemi beklemesinler. Dile kolay uzun seneler yaklaşık 25-28 senedir doğru olanı yaptım. Kamu yararına, memleket yararına anlımızın akıyla odacılıkta, çaycılıkta, şoförlükte, kantincilikte, özel kalemlikte, gazetecilikte, Karayollarında bekçilikte yaptım, mezara kadar yine yapmaya devam edeceğim."

 

Çankırı ve Çankırılı hemşehrilerim için bir nefer olarak şehrimizin başarısı, iyi tanınması için koşmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar belden aşağı siyasetin içinde hiç olmadım. Mert oldum, dürüst oldum. Yol arkadaşlarımı hiç satmadım. Bundan sonra da bu tavrımı devam ettireceğim. Çankırı ve Çankırılı hemşehrilerime hizmet etmeyi görev bilen bir İnternet Medya sahibi olarak üretmeye, Çankırı’nın ekmeğini yemeye, suyunu içmeye, sen ve sana benzeyen ş….. mücadele  devam edeceğim. Sonuçta iki yumurtanın birisi kırılacak. Türk Telekom PTT'nin telekomünikasyon hizmetleri servisi gerçek veya sahte İP adresinle seni bulacaktır. Adalet Sarayımız, Emniyet Güçlerimiz de gerekeni yapacaktır. Lütfen, rica ediyorum bana bulaşmayınız. Bırakında işimizi, görevimizi yapalım.

Bu haber 4356 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum