Başkan Esen'i Yapraklılı Hemşehrileri Bağrına Bastı

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde Belediye Başkanı seçilen 27 yaşındaki Ömer Güngör’ün mazbata törenine katılan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i hemşehrileri bağrına bastı.

Başkan Esen'i Yapraklılı Hemşehrileri Bağrına Bastı
05 Nisan 2019 - 22:50

Yapraklı Ehline Emanet

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen “Evladı olmaktan her zaman gurur duyduğum Yapraklı'mızın Belediye Başkanlığına seçilen Ömer Güngör kardeşimin devir teslim törenine katıldık. Burada bizlere yoğun ilgi ve sevgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletirken, bu kutsal emaneti devralan Ömer Güngör kardeşime de görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Türkiye’nin 27 yaşında en genç Belediye Başkanı olan Ömer Güngör Çankırı’nın Yapraklı ilçesine hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun.

 

Başkan Esen’i Yapraklılı Hemşehrileri Bağrına Bastı

 

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde Belediye Başkanı seçilen 27 yaşındaki Ömer Güngör’ün mazbata törenine katılan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i hemşehrileri bağrına bastı. Yapraklı’nın tanınmış ailelerinden olan Başkan Esen’e hemşerileri de “Sonuna kadar yanındayız” mesajı verdi.

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Yapraklı Belediye Başkanı seçilen Ömer Güngör’ün mazbata heyecanını ve gururunu paylaştı. Yapraklılı hemşerileri ile bir araya gelen Esen, hemşehrilerinin güvenine ve sevgisine layık olmaya çalışacağını kaydetti. Yapraklılılar ise Esen’i Çankırı Belediye Başkanlığı makamında görmekten mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek sonuna kadar destek olma sözü verdi.

 

Başkan Esen, Yapraklı Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninden sonra aile kabristanlığına giderek babasının mezarı başında dua etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 4632 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum