Ayakkabı Tabanına Uyuşturucu Gizleyen İran Uyruklu Zanlı Yakalandı

Uyuşturucu madde arama köpeği Çakıl’ın otobüste yolcu olarak bulunan İran uyruklu S.R. isimli şahsın giymiş olduğu ayakkabılara tepki vermesi üzerine...devamını okuyunuz.

Ayakkabı Tabanına Uyuşturucu Gizleyen İran Uyruklu Zanlı Yakalandı
19 Nisan 2019 - 23:49

Uyuşturucu Madde Arama Köpeği Çakıl'a Teşekkür!

 

Çankırı’da, ayakkabısının tabanına uyuşturucu gizleyen İran uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

 

Ilgaz İlçesinde Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı

 

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Ilgaz İlçesi, Hacıhasan Köyü mevki D-100 karayolu üzerinde, 17.04.2019 günü icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde İran ülkesinden gelen yolcu otobüsünde yapılan aramada, uyuşturucu madde arama köpeği Çakıl’ın otobüste yolcu olarak bulunan İran uyruklu S.R. isimli şahsın giymiş olduğu ayakkabılara tepki vermesi üzerine, ayakkabının altına gizlenmiş vaziyette (242) gr. reçine esrar maddesi ele geçirilmiş olup, olayla ilgili ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konularak C.Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata başlatılmıştır. Çankırı Valiliğince suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

 

Olayla ilgili S.R. gözaltına alındı.

 

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bülteni

 

Her türlü uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığının bir insanlık suçu olduğu bilinciyle ticareti ve kullanımı toplum sağlığını, aile kurumunu, ahlaki değerleri, gençlerin eğitimini ve gelişimini tehdit eden uyuşturucu suçları ile ilimizde etkin ve sonuç odaklı her türlü mücadeleyi yapmak amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve KOM Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu ve uyarıcı Madde Satan, Satışa arz eden, kullanan, şahıslara yönelik yapılan sokak çalışmaları neticesinde;

 

02.04.2019 günü saat 13:00 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince E.D.isimli şahsın yapılan kaba üst arama sonucunda 2.63 gr SKUNK maddesi ve 6 adet LYRICA hap ele geçirilmiştir. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce E.D.isimli şahıs hakkında “TCK-191” suçundan (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak) tahkikat yapılmıştır.

 

Çankırı’mızın huzurunun devamı için vatandaşlarımızın narkotik suçlara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri araç ve şahıslar üzerinde bilgi ve görgülerini yasal zorunluluk ve vatandaşlık görevi olarak derhal 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini bekliyoruz. Unutmayalım ki ihbarlar başarılarımızın ve halkımızın huzurunun devamını sağlayacaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

Bu haber 3632 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum