Kendisi Küçük, Siyaseti Büyük Memleketimi Herkes Koltuk Sevdası Yüzünden Rezil Ediyor (Özel Haber)

Çankırı’da Hüsnü Ünal Virajı Olarak Bilinen Yolun Akıbetini de Biz Sorduk. Çankırı-Yapraklı Karayolu güzergâhı Cezaevi önündeki virajlı, tehlikeli yol ve kavşak’a yeni düzenleme getirileceği söylendi.

Kendisi Küçük, Siyaseti Büyük Memleketimi Herkes Koltuk Sevdası Yüzünden Rezil Ediyor (Özel Haber)
07 Temmuz 2018 - 09:52 - Güncelleme: 07 Temmuz 2018 - 10:12

Çankırı’da Hüsnü Ünal Virajı Olarak Bilinen Yol İçin Yeni Proje Hazırlanıyor

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç’ten boşalan koltuğu devralan Hüseyin Boz geçen 2 ayın sonunda biz basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çankırı Belediyesi Sabiha Anne Kadın Eğitim, Kültür Merkezinde Başkan Boz basın mensuplarının kamuoyunun merak ettiği soruları yanıtladı.

 

Çankırı’da Hüsnü Ünal Virajı Olarak Bilinen Yolun Akıbetini de Biz Sorduk

 

Çankırı-Yapraklı Karayolu güzergâhı Cezaevi önünde ki virajlı, tehlikeli yol ve kavşak’a yeni düzenleme getirileceği söylendi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Boz “Buna benzer devam eden işlerimizi hızlı bir şekilde takip ediyoruz ve en kısa zamanda tamamlanmasını hep birlikte arkadaşlarımız birlikte sağlamış olacağız.” şeklinde konuştu.

 

Şimdiye Kadar Nerelerdeydiniz? 

 

Salim Çivitçioğlu “Cezaevi önündeki yol güzergahını değiştiriyoruz.” demiş. Ama; kime demiş? Biz ve diğer basın mensupları duymadık. Yandaş medyasından başka duyan var mı bilemiyoruz? veya genel olarak çıkıp Ulusal ve yerel basına açıklamalarda bulunmuş mu?

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu ve yanında bulunanlara soruyoruz; Sayın Çivitçioğlu “Beraberinde Yapraklı Belediye Başkanı, Ak Pati İlçe başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi va bazı vatandaşlar ile Çankırı-Yapraklı karayolu (Çankırı Cezaevi önü, Hüsnü Ünal Virajı) yolunun yeni geçiş güzergahı olacak mevcut yol ile cezaevi arasındaki noktada durup dururken şimdi neden incelemelerde bulundular?

 

15 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı içerisinde Çankırı Ak Parti İl Başkanı görevinde bulunmanız münasebetiyle o kadar canlar giderken, (maddi hasarlarda cabası) neredeydiniz de bu gün çıkmışsınız burayla ilgili konuşabiliyorsunuz?

 

Yıllardır sahibi olduğumuz İnternet Medyamızın sayfalarına bu sorunu taşırken siz ne yaptınız bize? Açıklayalım da tüm alem bilsin ve de duysun.

 

Ağabeylerinizin hatırını kırmamak için “Ya bu adam bizim bütün işlerimize muhalefet oluyor, eleştiriyor, ağır yazıyor bunun Çankırı’dan tayinini çıkaralım da, bundan kurtulalım diye gecenizi gündüzünüze katıyordunuz.” (Kirli oyunlarınızla benle beraber 84 arkadaşımızın tayinini çıkararak çok mutlu olmuştunuz) Zannetmeyin bu mutluluk uzun sürecek. Yanılmıyorsan yandaş medyanızın tayininide çıkartmıştınız. Şimdi ne olduda yan yana geliverdiniz? 

 

Ha açıkça da söyleyeyim buradan “Kuyruk acım neyi de yoktu size karşı, yalvarmadım da, yalakalık da etmedim size.” Yalansa yalan deyin…

 

Bırakın kendinizi övmeyi, gelecek için memleket için neler yapacağız onları konuşalım? Makamlara aldanıp memlekete halka yanlış yapanlar yok olup gitmeye mahkûmlardır. Kendisi küçük, siyaseti büyük memleketimi herkes koltuk sevdası yüzünden rezil ediyor. Makamlara aldanmayın hepsi gelip geçici.

 

Gelelim Asıl Konumuza:

 

Yandaş Medyanızla Birlikte Neyin Peşindesiniz? Halkta soruyor, bizde soruyoruz Reklam mı, Yoksa Şov mu?

 

‘Kanlı Viraj’ Kana Doymazken Neden Sesiniz Çıkmıyordu, O Zamanlar Neredeydiniz? Kimi veya kimin yerlerini korluyordunuz? 15 senelik iktidarınızda, hem de sizler il başkanı iken o viraj kaldırılamaz mıydı?

 

Kusura Bakmayın Farklıda Düşünmeyin. Doğrular Neyse Biz Yazacağız Kamuoyu da Bilgilenecek!

 

Sayın yandaş medya ilk sorum size, ondan sonraki sorum senin çekmiş olduğun fakat bizim kullanmak istemediğimiz resim karesindeki kişilere:

 

İşte Sorumuz

 

Bu haberin kaynağını nerden aldınız da ısmarlama haber yapabiliyorsunuz? Yoksa gördüğüm kadarıyla çekmiş olduğunuz fotoğraf karesindeki şahsiyetlerin o yerin düzeltilmesiyle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını, (yukarıda de belirttiğimiz gibi hatırını, gönlünü kıramayacakları ağabeyinin yerini korladıklarını her kes çok iyi biliyor) tahmin ediyorum. Çünkü o yolun (Çankırı-Yapraklı Karayolu güzergâhı Cezaevi önünde ki virajın) hukuki ve teknik işlemleri taa 2012 yılından başlayan süreçte halledilmiş olup son olarak Kadastrol çalışmaları da o dönemin Mart ayında tamamlandığını zannediyorum.

 

Hem de senin çekmiş olduğun fotoğraf karesindeki bu ekip Çankırı-Tosya karayolu bağlantısını 1850 rakımlı Yapraklı yaylasından geçirme sevdasındaydılar. Yapraklı-Sarıkaya köyünden Tosya ya aşmasını engelleyerek Çankırı’nın ve o bölgenin kalkınmasına takoz koyan ekipti. Yoksa ben mi yanılıyorum. Sen mi bir şeyler bilmiyorsun? Bundan haberinin varmıydı?

 

Lütfen yanlış bilgilerle halkı kandırmanıza gerek yok be kardeşim. Ismarlama haberler yaparak reklam ve şowu bırakın. Çankırı ve Çankırı insanına yanlış yapmayınız..

 

ÇANKIRI;

İNSANLARIN YÜZÜNDE TAŞIDIĞI İFADENİN SIRTINDA TAŞIDIĞI ELBİSEDEN DAHA ACI OLMASI GEREKEN YER DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

İNSANLARIN ACI ÇAYIN SÜRÜKLEDİĞİ BİR YAPRAK GİBİ KENDİNİ SUYUN AKIŞINA BIRAKARAK, UYGULAMALARA RAZI OLMA YERİ DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

BU MEMLEKETİN EKMEĞİNİ YİYİP, SUYUNU İÇEREK, GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA İNSANIMIZIN HAYALLERİ VE SEVDASI İÇİN GEREKENLERİ YAPMAYANLARIN YERİ DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

SORUMLU SORUMSUZLARIN VE YETKİSİZ VE ETKİSİZ YETKİLİLERİN SIRTINI SIVAZLAMA, BAŞINI OKŞAMA VE GÖNLÜNÜ HOŞ TUTMA YERİ DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

SIRADAN ALIŞILAGELMİŞ  KİME VE NEYE HİZMET ETTİĞİNİ BİLMEDEN ÇIĞIRTKANLIK YAPARAK, SOKAKLARDA ZAFER KAZANMIŞ KAHRAMAN KARŞILAR GİBİ KUTLAMA VE STRES PATLAMASI YAPMA YERİ DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

YILLARCA KANDIRILMIŞ VE ÇANKIRI İÇİN ÇALIŞTIĞINI ZANNEDENLERE KARŞI SABIR VE SEBATLA İNANMAYI TERCİH ETME YERİ DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

ANKARANIN KIYIDA KÖŞEDE KALMIŞ, KENARA İTİLMİŞ ÖTELENMİŞ VE ÖTEKİLEŞTİRİLMİŞ BİR İLÇESİ DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

İSTANBULUN ARKA BAHÇESİ GECEKONDU SEMTİNDE VAROŞLAR MAHALLESİ DE DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

ZONGULDAK  VE KARABÜKÜN İÇİNDEN GEÇERKEN SADECE BAKILAN AMA GÖRÜLMEYEN TREN İSTASYONU DEĞİLDİR.

 

ÇANKIRI;

KASTAMONU VE SİNOPUN KUŞ UÇMAZ KERVAN GEÇMEZ YERLERİNDE YOLGEÇEN HANI DEĞİLDİR.

 

Saygılarımla. M.Ç.

 

Sorumuz üzerine konu ile ilgili alan adına Belediye İmar Ve Şehircilik Birim Müdürehanım efendi bize yeni projenin boyutlu görsellerini ilk defa göstererek çalışmaların hızlanacağını aktarırken. Kendisine teşekkür ederiz.

Bu haber 8371 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • VATANDAŞ
    5 yıl önce
    Hüsnü Ünal virajı daha kaç cana mal olduktan sonra kaldırılacak. Niye isminden mi korkuluyor yoksam ANAP Çankırı'da AKP yi mi ele geçirdi? Bizim haberimiz yok.
  • Garip Yapraklı
    5 yıl önce
    Yapraklının sadece adı geçiyor yol yapmışsın çıkışı olmadıktan sonra ne fayda.. İsmini saydıklarınız sadece göbek büyütmeyi bilirler başka bi icraatleri ve yatacak yerleri de yok ama toprak herkesi kabul ediyor...
  • Hikmet Nokta
    5 yıl önce
    Istanbul'un arka bahçesi, Ankara'nın ilçesi olduğunu yeni mi farkettiniz. Hala aynı adamları seçmeye devam ediyoruz. Çankırı sonradan il olan Karabük'ün yanından bile geçemez. Çankırılılara tavsiyem Aziz Nesinin zübük filmini izlemelerini tavsiye ediyorum daha iyi anlarsınız o zaman.
  • melih
    5 yıl önce
    Ankara-Zonguldak hattına hızlı trende gelirse Çankırı Ankara'nın tam ilcesi olur :) yarım saate Ankara'ya gidilir hiçbir yatırımda yapılmaz Çankırı'ya