Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmenin Yöneticiliği Sona Erdirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Çankırı Yapraklı İlçesi Yukarıöz İlkokulunda öğrencilerine şiddet uyguladığı belirlenen öğretmenin yöneticilik görevinin üzerinden alındığı, hakkındaki adli sürecin de devam ettiğini bildirildi.

Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmenin Yöneticiliği Sona Erdirildi
25 Mayıs 2019 - 15:43 - Güncelleme: 25 Mayıs 2019 - 16:28

Görevden Alındı

 

Çankırı'nın Yapraklı ilçesi, Yukarıöz ilkokul müdürü Ö.Ü, bahçede İstiklal Marşı töreninde kürsüye çıkardığı öğrencilere şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında görevden alındı. 

 

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Çankırı’'da bir ilkokulda öğrencilerine şiddet uyguladığı belirlenen öğretmenin yöneticilik görevinin üzerinden alındığı, hakkındaki adli sürecin de devam ettiği bildirildi.

 

MEB'den yapılan bilgilendirmede, Çankırı'daki bir ilkokulda öğrenci velisi tarafından görüntülenen ve televizyon haberleriyle medyaya yansıyan vahim görüntülerle ilgili olayı 8 Mart 2019 Cuma günü yaşandığı aktarıldı.
 

Bilgilendirmede, "Olayla ilgili olarak Bakanlığımız müfettişleri tarafından başlatılan inceleme, soruşturma sonucu söz konusu kişinin yöneticilik görevi üzerinden alınmış olup hakkındaki adli süreç devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

 

Çankırı'nın Yapraklı ilçesindeki bir ilkokulda öğrencileri kürsüye çıkararak tokatlayan öğretmenin, bir öğrenciyi de kulaklarında tutarak havaya kaldırdığına ilişkin görüntüler basın organlarında yer almıştı.

 

Öğretmenlerimizi Tekrar Yürüyüşe Bekliyoruz. Çankırı'nın Yapraklı ilçesi, Yukarıöz İlkokul Müdürü Ö.Ü’nün Üç Çocuğa Attığı Dayak İçin!!!!

 

Bir kaç gün önce öğretmene şiddete hayır diye yürüyüş yapılıyordu; bu çocuk içinde yürünülecek mi? Kimler yürüyecekse yürüsünler ki görelim…

 

Hadi Bakalım Şimdi Ayıklayın Pirincin Taşını. Varmısınız, Yokmusunuz?

 

İktidarın yandaş sendikalarının Çankırı'da atama genel müdürleri oldu! Üst yöneticiler göstermelik görevdeler! Simitçi-çaycı Milletvekili Muhammet Bey, Siyaseti Çankırı’da bitiren, herkesi küstüren Milletvekili Salim efendi, donu düşük ne derse o oluyordu. Fetö yapılanması gibi yıllardır örgütlendiler. Hatta zaman zaman giden Vali Vahdettin Özcan beye sıradan sendika temsilcisi kafa tuttu, partizanlık ve yandaşlık, çıkarcılık, menfaatçilik her şeyin önüne geçti. Yapraklı olayı tam bir rezalet! Kaymakam bey neredelerdi? İl Milli Eğitim müdürü nerede? Savcılar inşallah gereğini yaparlar.

 

Çankırı ve ilçelerinde Milli Eğitimde esrarengiz olaylar oluyor. Yöneticilerin acilen müdahale etmesi gerekiyor.

 

Sayın Vali, Sayın Kaymakamlar, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Milletvekili beyefendiler bırakın şu koltuk sevdasını da bir bakın okullara. Ne oluyor, bitiyor. Öğrencisi, öğretmeni ne halde en uzak ilçenden en yakın okuluna kadar bir haberiniz olsun istedik. Allahın adaleti tecelli ederse inan bu yaşananlara hesap vermezsiniz...

 

Değerli sendika ve üyeleri buyurun yürüyelim. Eğer yürümezseniz sizin amacınız insanların hakkını savunmaktan daha ziyade şovmenlik yapıp tribünlere oynamaktır. Eeee hadi bakalım. Kınama mesajı bekliyoruz sendikalardan, MEB’den, müdürlerden, öğretmenlerden vs vs…

 

 

Görevden Alınan Çankırı'nın Yapraklı ilçesi, Yukarıöz ilkokul Müdürü Ö.Ü.

 

Çankırı Yapraklı Yukarıöz İlkokulu Müdürünün Üç Öğrenciye Uyguladığı Şiddet Görüntüleri 

 

(GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ)

 

https://www.youtube.com/watch?v=RJh5cISA3mI

Bu haber 10306 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • 4 yıl önce
    Bu öğretmeni hangi şanssız çocuklar haketti? Bu öğretmen onurlu bir meslek olan öğretmenliğe döndürülerek cezamı verildi yani. Ceza asıl bundan sonraki öğrenci ve velilere kesilmiştir. Kendi çocukları bu okulda okumayan ceza kesicilerin içi rahatmı acaba? Hangi garibanlara şans vurdu burdan duyurun lütfen. Keşke müdür olarak kalsaydı. Çünki işlediği suçu herkes görüyor. Şimdi sınıfta kim görecek? Bu nasıl bir mantık. Bari kamera koyun sınıfa.
  • Mine Blbl
    4 yıl önce
    Müdürlük görevi elinden alınsa ne olacak, öğretmen olarak devam edecekmiş sonuçta. Ruh hastası sen kim oluyorsun da bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun? Öğretmensin sen öylemi? Ne yazıııkk ne yazııkk ki onca eğitim hayatın boyunca hiç birşey öğrenememiş bir zavallısın sen. Sen o çocuğun kulağından tutup asılıyorsun ya ZAVALLI tekme tokat giriyorsun ya el kadar çocuklara aldığın her kuruş zehir olsun sana. Şahsi görüşüm derhal istifa etmendir sana değil çocuk hiç birşey emanet edilmez izana getirmeye çalışan izansız...
  • Erkan sayak
    4 yıl önce
    Şiddete hayır da o öğretmen döven yaratık neden serbest?
  • Öğretmen
    4 yıl önce
    Bu müdürler hep malum sendikanın yani eğitim bir sen in vasıfsız müdürleri. Bu öğretmen e ödül bile verilebilir. Liyakat olmadığı sürece bu böyle sürüp gider ...
  • Kenan gökmen
    4 yıl önce
    Bu insanlık dışı varlığın bu öfkesinin altında eminim çok vahim sakatlıklar barındırıyordur. Ruh hastalıkları hastahanesine sevk edilmeli ve asla öğretmenlik görevi kendisine verilmemelidir. Sayın bakan bu hususta ne düşündüğünü kamuoyuna açıklamalı. Öğretmenlerle ilgili idari yönetmelik mesleklerine son verilmesi maddesi konulmalı ve asla öğretmenlik gibi kutsal meslekte ruh hastaları olmamalı...