Polis Çiftin Mutlu Günlerinde Polis Aracı Gelin Arabası Oldu

Güvenlik Şubesinde görevli Mustafa Öztürk, düğün öncesi gerekli izinleri aldıktan sonra polis aracını gelin arabası olarak süsletti.

Polis Çiftin Mutlu Günlerinde Polis Aracı Gelin Arabası Oldu
16 Haziran 2018 - 20:12 - Güncelleme: 16 Ocak 2022 - 11:42

Polis Aracı Gelin Arabaları Oldu

 

16.06.2018 Cumartesi (Ramazan Bayramının İkinci) günü kent merkezinde bir otelde yapılan düğüne İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, şube müdürleri, teşkilat mensupları, Çalıkuşu ve Öztürk aileleri ile yakınları katıldı.

 

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Öztürk ve Ezgi (Çalıkuşu) Öztürk'ün düğününde İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis aracı gelin arabası yapıldı. Polis çifti, düğün salonuna polis kalkanı altında girdi.

 

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğünde görevli Ezgi (Çalıkuşu) Öztürk ile evlenen Güvenlik Şubesinde görevli Mustafa Öztürk, düğün öncesi gerekli izinleri aldıktan sonra polis aracını gelin arabası olarak süsletti. Çift daha sonra şehir merkezinde tur attı. Polis aracını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Düğünün yapılacağı otele gelen çift salona, meslektaşlarının tuttuğu polis kalkanlarının altında girdi. Polis memuru gelin Ezgi (Çalıkuşu) Öztürk, eşi Mustafa Öztürk ile polis okulunda tanıştıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Öztürk, polis aracının gelin arabası yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, polislik mesleğini düğünlerinde de yaşattıklarını belirtti. Polis memuru olan damat Mustafa Öztürk de mesleklerini çok sevdikleri için gelin arabasını polis arabasından yaptıklarını ifade etti. Gelin arabası için gerekli izinleri de aldıklarını vurgulayan Özürk, Gelin arabasını polis arabası yapma fikrini gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyum. Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy, şube müdürlerimiz ve meslektaşlarıma bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için de teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz dedi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber 7806 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum