Şantiye Bekçisi Mustafa Kaya'dan Haber Alınamıyor

Çankırı'da, taşkın suyuna kapıldığı sanılan kişinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Şantiye Bekçisi Mustafa Kaya'dan Haber Alınamıyor
17 Mart 2019 - 09:20 - Güncelleme: 17 Mart 2019 - 12:23

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde yapımı devam eden hidroelektrik santrali inşaatında bekçilik yapan Mustafa Kaya'dan haber alınamıyor.

 

Kızılırmak’ta Kaybolan Vatandaşımızın Aramalarına Devam Ediliyor

 

Kızılırmak ilçemizde, HİDAŞ A.Ş. tarafından yürütülmekte olan, inşaat aşamasındaki Tımarlı Hidroelektrik Santrali Projesi köprü ve kanal yapım çalışmaları sırasında, gece bekçisi olarak çalışan ve 16 Mart 2019 Cumartesi Günü sabaha karşı saat 05.00 itibariyle haber alınamayan Tokat nüfusuna kayıtlı Mustafa KAYA isimli vatandaşımızın su taşkını sonucunda boğulmuş olma ihtimaline karşın Valiliğimiz koordinasyonunda Kızılırmak Kaymakamlığı, Çankırı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Çankırı DSİ 52. Şube Müdürlüğü, Çankırı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü 3 kişilik dalgıç ekibi tarafından vatandaşımızın arama ve kurtarma çalışmalarına devam edilmektedir.

 

Ankara’dan Ekipler Geldi! Her Yer Aranıyor

 

Çankırı'da, taşkın suyuna kapıldığı sanılan kişinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

 

Alınan bilgiye göre, Kızılırmak ilçesi Acı Çay'da aşırı yağış sonucu  taşkın meydana geldi.

 

Bölgede yapımı devam eden hidroelektrik santralinde (HES) çalışan işçiler, taşkının ardından inşaatta bekçi olarak görevli Mustafa Kaya'dan haber alamayınca yetkililere haber verdi.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ekiplerince taşkın suyuna  kapıldığı değerlendirilen Kaya'nın bulunması için arama çalışması başlatıldı.

 

Çalışmalara Ankara'dan gelen dalgıç polis ekibi de destek verdi. İş makinelerinin de kullanıldığı arama sonucunda Kaya'nın izine rastlanılmadı.

 

Bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

 

Şantiye Bekçisi Mustafa Kaya ile ilgili olarak 16.03.2019 Cumartesi günü saat 12:14 de Çankırı, Kızılırmak Merkez Hüseyinli Mahallesinde Boğulma olayı meydana geldiği, şahsın her yerde arandığı bilgilerini paylaşmıştık.

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 8097 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum