Şow Yapmayın Şow, Halktan Özür Dileyin (Özel Haber)

Ne hikmetse Çankırı’yı yönetenler Çankırı’nın kalkınmasını istemiyorlar. Unutmayınız ki bu yaptıklarınız zulmün bedeli çok ağır olacaktır.

Şow Yapmayın Şow, Halktan Özür Dileyin (Özel Haber)
30 Mayıs 2019 - 04:15 - Güncelleme: 30 Mayıs 2019 - 04:25

Çankırı Linç Ediliyor, Maalesef Yetkililer Seyrediyor

 

Çankırı Böyle Bir Yönetim, Böyle Rezil Bir İdare Şekli Görmedi

 

Cefakar, Fedekar, Kadirşinas Çankırı Halkına Bir Özür Borcunuz Var, Bunda Yapamıyorsunuz!!!

 

Çankırı Milletvekilleri şow yapıyor, İcraat yerine bahane üretiyorlar.

 

Soruyoruz, “Adalet Ve Kalkınma Partisi Genel Merkezinin beyefendileri ne iş yaparlar, niye şehitler, yaranlar diyarı Çankırı’yı korumuyorlar bütün şampiyonluklarımız çalınıyor.”

 

Sahipsiz Çankırı’mda sürekli şov yapma peşindeler ve icraat yerine sürekli bahane üretiyorlar. Allah rızası için Çankırı’yı düşündükleri yok.

 

Artık memleketimizde bir şeylerin yolunda gitmesi, özellikle eğitim öğretim alanında biraz bir ileriye gitmek çok zor olmasa gerek.

 

Çerkeş Çankırı’nın güzide ilçelerinden bir tanesi olup, hemen hemen aradığın her sosyal alanın bulunduğu bir ilçe özelliğinde. Gerek konum itibariyle, gerekse de her türlü ulaşım itibariyle Çankırı’nın şirin ilçelerinden bir tanesidir. Çerkeş ilçemizde Meslek Yüksek Okulu artık faaliyete geçmelidir. Ama gel gelelim siyasetçilerimiz bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığı gibi; bu Çerkeş Meslek Yüksek Okulunun hızlı bir şekilde artık faaliyete geçmesi için herhangi bir çabada sarf etmemektedirler.

 

Şimdiye kadar bu Meslek Yüksek Okulunun çoktan açılması, öğrenci alması gerekmezmiydi? Bence. Çoktan bu Çerkeş Meslek Yüksek Okulun açılması lazımdı. Ha bu yıl açılacak, ha bir dahaki yıl açılacak, ha Rektör bey ziyaret etti gibi boş laflarla bu günlere kadar gelinildi.

 

Yok olmadı boş laflarla millet yine oyalandı Çerkeş Meslek Yüksek Okulunu bir açıp gidemediler. Ha Rektör Bey Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan Sopacıy’la görüştü gibi gazel laflarıyla hep oyalanıldı. Bu yıl açılacağı sözünü milletvekili seçimlerinden öce sayın Rektör Bey vermişti. Ne odlu da bu sözler hep askıda kaldı? Velhasıl kelam ne bir açıklama var ne bir girişim. Oyala Mehmet ağam oyala. Maşallah taktik güzel. Çerkeş ilçemizde kurulacak “Bir Meslek Yüksek Okuluymuş” diye adamın aklına gelmiyor değil. Sözünüzde durun ve Çerkeş’e sahip çıkın ey Çankırı. Yoksa oyalama taktiğiyle bir yere varamıyorsunuz işte. İcraata geçin artık icraata...Şow yapmayın şow. Bakın bu millet sizlere ne güzel sandıkta cevabını veriverdi. Böyle davrandığınız müddetçe de yok olup gideceksiniz haberiniz olsun.

 

Usta kalem Çelik "Yetkisi Az Kişiler Az İcraat Yapar" dedi.

 

Çankırı'da Etkili, Yetkili Hiç Bir Kimse Göremiyoruz, Herkes Rolünü Çok Güzel Oynuyor

 

Biz Çankırılılara Her şeyi Unutturdular!

 

Ne hikmetse Çankırı’yı yönetenler Çankırı’nın kalkınmasını istemiyorlar. İsteseler önlerinde ne deniz nede dağ kalır. Demek ki Çankırı’nın adam olmaması yönünden çıkar fazla.

 

www.haberci18.com İnternet Medyası olarak, “Yapmış olduğumuz ve çarpıcı tespitlerimizi kamuoyu ile paylaştığımız için huzurluyuz. Bu insanlarımızı yok sayarak dalga geçen her kim olursa olsun tüm bürokratları kınıyoruz. Bu yaptıklarınızı unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu haber 5697 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • ÇANKIRI SEVDALISI
    4 yıl önce
    HA BİRDE BAKIYORUM BU ARALAR,ÇANKIRI MERKEZ BİTTİ.ŞİMDİDE İLÇELERDE İFTAR YEMEĞİNE KATILIYORLAR.NİYE MERKEZE GELMEYE YÜZÜNÜZ YOKMU HALKLA İFTAR YAPMAYA. BAKIN ŞU ÇANKIRI BELEDİYESİNİN HALİNE,İŞTE BUNLAR SİZİN ESERİNİZ.BELEDİYEYİ BORÇ BATAĞI İÇİNDE BIRAKIP GİTTİNİZ.DÖNÜP ARKANIZA BAKMIYORSUNUZ.NEDEN? BU HALE GELMESİNDE SİZ VEKİLLER OLARAK SİZİNDE PAYI VAR.KAÇ TANE SEÇİME KATILDINIZ YEMEKLER BELEDİYEDEN,ARAÇLAR VE YAKITLAR BELEDİYEDEN,SORUYORUM 24 HAZİRANDA KAÇ LİRA PARA HARCADINIZDA VEKİL OLDUNUZ.O YÜZDEN ŞUAN DUYUMLARIMA GÖRE BELEDİYE RAÇLARINA YAKIT VE PERSONELE MAAŞ ÖDEMEME NOKTASINA GELMİŞ.BUNLAR SİZİN ESERİNİZ.BİR ESNAF OLARAK FATURALARIMIZ ÖDENMİYOR.NEDEN ? ÇÜNKÜ SZİN ESERİNİZ...
  • ÇANKIRI SEVDALISI
    4 yıl önce
    ÇANKIRI BUNLARIN UMRUN DAMI! Kİ.OKUL AÇILMIŞ,AÇILMAMIŞ,ÖĞRENCİ GELMİŞ,GELMEMİŞ.MİİLET KAN AĞLARKEN KENDİLERİ SALTANAT İÇERİSİNDELER.YAKIT DEVLETTEN,YEMEK DEVLETTEN,MAAŞ,HARCIRAH DEVLETTEN,YATAK DEVLETTEN.TELEFON DEVLETTEN.OH NE ALA.BENİM HAKKIM BU TÜR VEKİLLERE ZEHİR OLSUN.BİR ŞEHRE ÇEVRE YOLUNU BİTİRİP BAŞ EDEMEDİLER.BİR HASTANE YERİ BULUP BAŞLAYAMADILAR.YAZIKLAR OLSUN SİZLERE BU MİLLET SİZE OY VERDİ.ŞAMPİYONMUŞ.NEYİN ŞAMPİYONU BE ADAM.