Tuz Rehabilitasyon Merkezinin Çevresi Düzenleniyor

Tuz Rehabilitasyon Merkezine gelecek ziyaretçiler için açık havada oturma alanları da yapılacak. Alan, bitkisel çalışmalar ile güzelleştirilecek.

Tuz Rehabilitasyon Merkezinin Çevresi Düzenleniyor
09 Ekim 2018 - 20:52

Karataş Hamamını Tuz Rehabilitasyon Merkezine dönüştürerek kapılarını sağlık turizmine açan Çankırı Belediyesi, merkezin çevresindetarihi dokuya uygun bir biçimde yapısal ve peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, sağlık ve şifa merkezi haline gelmesini hedefledikleri Tuz Rehabilitasyon Merkezinin çevresiyle de kent estetiğine olumlu katkı sağlamasını arzuladıklarını belirtti.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, restorasyonu ve iç mekân düzenlemeleri tamamlanan Tuz Rehabilitasyon Merkezi çevresinde peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. 550 metrekarelik alanda başlatılan çalışmalar kapsamında 275 metrekare parke ve 300 metre bordür döşenerek yapısal çalışmalar tamamlandı. Peyzaj düzenlemeleri devam eden çalışmalarda ise Tuz Rehabilitasyon Merkezine gelecek ziyaretçiler için açık havada oturma alanları da yapılacak. Alan, bitkisel çalışmalar ile güzelleştirilecek.

 

 

 

Bu haber 2695 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum