Yeni Dönem Muhtarlardan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yeni dönem merkez mahalle muhtarlarını ağırladı. Başkan Esen yerel seçim çalışmalarında söylediği “Herkesin Başkanı olacağım.” sözünün arkasında olduğunu ifade etti.

Yeni Dönem Muhtarlardan Birlik ve Beraberlik Mesajı
16 Nisan 2019 - 09:28

Muhtarlardan Birlik ve Beraberlik Mesajı

 

31 Mart Yerel Seçimleri’ni kazanan merkez mahalle muhtarları, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette muhtarlar, Çankırı’nın her mahallesinin gelişimi, eşit hizmetin götürülmesi ve sorunu olmayan mahalleler için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak belediye ile koordinasyonu daha da kuvvetlendirmek istediklerini kaydetti. Yeni dönem merkez mahalle muhtarları, Başkan Esen’e görevinde başarılar diledi.

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yeni dönem merkez mahalle muhtarlarını ağırladı. Başkan Esen yerel seçim çalışmalarında söylediği “Herkesin Başkanı olacağım.” sözünün arkasında olduğunu ifade ederek  “Görev aldıkları mahalleleri en iyi tanıyan muhtarlardır. Mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız, elimiz, kolumuz muhtarlarımız olacak. Ortak akıl, ortak karar diyerek çıktığımız yolda zincirin en önemli halkalarından birisini oluşturuyorsunuz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, istek ve önerilerini belirleme konusunda iş birliği ile çalışacağız.” dedi ve yeni dönemin mahalle muhtarlarına başarılar diledi.

 

 

Bu haber 5059 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum