Yenilenen Yüzüyle Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu (Özel Haber)

Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu yenilenen çehresiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yenilenen Yüzüyle Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu (Özel Haber)
25 Ocak 2019 - 21:25

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yapmış oldukları birçok özgün proje, sosyal ve sportif başarılarıyla adını duyuran Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu yenilenen çehresiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yaz tatili boyunca süren tadilat çalışmalarıyla tamamen değişen dış cephesi, zeminleri, öğrenci sıralarıyla karşıladı bu yıl öğrencilerini.

 

Yenilenen okul binasıyla ilgili olarak Okul Müdürü Ali Kemal Sade; “Okulumuz şehrin biraz dışında kalıyor ancak biz bunu asla bir dezavantaj olarak görmedik. Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle oluşturduğumuz sıcak ve samimi bir aile ortamı var. Okulumuzun fiziki olarak bazı eksiklikleri vardı ve bu eksiklikleri de bu eğitim-öğretim yılında istediğimiz şekilde tamamladık. Okulumuzun dış cephesi yalıtım yapılarak boyandı, zeminlerimiz merdivenlerimiz yeniden yapıldı, sınıflarımız yeni sıralarla donatıldı. Okul bahçe duvarımız ve demirlerimiz yenilendi. Kantinimiz yenilendi. Tüm bunların yapımında bizden desteğini hiç esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Çankırı Belediyesine, Okul Aile Birliğimize ve kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 6151 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • 5 yıl önce
    Şehidimizin biyografisinin yer aldığı bölümde Van ilimiz ( Vn) olarak yazılmış orayı düzeltme imkanınız olabilirmi?
  • Mustafa Çelik
    5 yıl önce
    Okul Aile Birlik Başkanlığı Görevini Devreden Mustafa Çelik Emeği Geçenlere Teşekkür etti. Nefes aralıklı olmak üzere 5 dönem Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Okul Aile Birlik Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çelik “Gözüm arkada kalmadan Okul Aile Birlik Başkanlığı görevini devretmenin, şehidimiz adına yakışır bir okul yaratmanın onurunu, gururunu yaşıyorum. Eğitim ortamlarıyla birlikte okulumuzun eski yüzü dağınıklıktan kurtulmuştur. Okul yönetiminin ihtiyacını bildirmesini müteakip gereken iş ve işlemler, şahsımızın da talepleri doğrultusunda yetkililer tarafından zaman kaybetmeden yapılmıştır. Başta eğitim öğretim işlerini her şeyden daha fazla önemseyen görev yaptığım Valilerimize, yapım sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen Vali Yardımcılarına, bütün süreçleri takip ederek her zaman maddi ve manevi desteğini aldığım İl Milli Eğitim Müdürümüz ve yapım işlerinden sorumlu şube müdürü, müdür yardımcılarına, şube müdürlerine kısaca emeği geçen herkese, özellikle de her zaman yanımda olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Okul idaresi ve öğretmenlerime, öğrenci ve velilerime, hizmetli arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım bu çalışmalar ilimizde eğitim seviyesinin yükselmesine, başarının artmasına katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.”